Tüm HABERLER
  • KURUMSALLAŞMAYA UZEM KATKISI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Genel Sekreterliğe bağlı olarak çalışmalarına devam eden Kurum Arşiv Müdürlüğü, kurumsal arşivin oluşturulması adına önemli bir eğitime imza attı. Birimlerdeki sorumlu personeli, arşiv ve dosya oluşturma konularında bilgilendirmek için ‘Standart Dosya Planı Uygulama, Dosyalama ve Arşivleme Programı’  eğitim kursu düzenlendi. İKÇÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÇÜ UZEM) iş birliği ile tamamlanan program, uzaktan eğitimi ve sınavı ile İKÇÜ’de ilk kez uygulandı. Programı, Üniversite Bilgi Yönetimi Sistemini takip ederek, uygulanan sınavda başarılı olan toplam 83 İKÇÜ çalışanı adına 14 personel katılım sertifikasını Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’nin elinden aldı.

• 850 Öğrenci Ortak Derslerini İKÇÜ Uzem'den alıyor.

2017-2018 akademik yılında 850 öğrenci ortak zorunlu derslerini İkçü Uzem'den alıyor. İkçü birinci sınıf öğrencileri Atatürk İlke ve İnkılapları ve Türk Dili derslerini internetim bulunduğu bir ortamda uzaktan olarak takip edebilmektedir.

• UZEM Stüdyolarında Ses Yalıtımı Çalışmaları Tamamlandı

İKÇÜ UZEM, çağdaş bilgi iletişim teknolojilerinin yardımıyla etkin ve verimli bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturma ve çalışan kişileri günümüzün ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlanmış programlarla destekleyerek meslek hayatlarındaki etkinliklerini arttırma gibi hedeflerle çıktığı yolda faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu bağlamda, Uzaktan Eğitim Merkezi’nde son teknolojik gelişmeler baz alınarak yapılan yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak eğitim faaliyetlerinin yanısıra yeşil stüdyonun ses yalıtımı çalışmalarını da tamamlayan UZEM , profesyonelleşen altyapısıyla daha iyi hizmet vermeye hazırlanıyor.

Toplam 3